energirude.dk

Forside
Energi

Hvad Kan Du Gøre For Miljøet?
18. June 2021
Billede af: Pixabay / Gennaro_Leonardi

Mange af os, vil rent faktisk gerne gøre noget mere for miljøet, men hvordan gør vi det på  den bedste måde?

  • Genbrug

Et af de bedste ting du kan gøre er, at sortere dit affald og køre det på genbrugsstationen. Der er virkelig mange forskellige containere til nærmest alt. Som oftest bliver der afleveret: Aviser og blade, glas, hård plast, haveaffald og meget andet.

  • Køb kun det du skal bruge

En anden virkelig god ide når du gerne vil skåne miljøet er ikke at købe mere end du skal bruge. Kender du det, at du står i et supermarked og ser en eller anden lille sød ting? Her spørger jeg ofte mig selv, om jeg virkelig har brug for den og hvor meget den vil forurene. Lidt fjollet måske!

  • Undgå madspild

Her gør det samme sig gældende som ovenstående, ikke at købe mere end du kan spise. Der er virkelig meget energi at spare, hvis du køber småt ind, da der ikke skal bruges store mængder af CO2 på transport og indpakning af fødevarerne.

  • Samle skrald

Når du er ude at gå en lille tur og ser noget skrald, som ligger i vejkanten, kan du samle det op og komme det i en lille pose, som du har med på turen.

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til sidens tekst. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis Sif Jakobs øreringe eller utallige andre gode varer. Det betyder at Perlen Odense får et link i sidens tekst.